PALVELUT JA HINNASTO

Tilaa palvelut kotiisi

tästä

 

 

 

Hyvinvointikartoitus

Asiakassuhde voi käynnistyä Seniorikaaressa Hyvinvointikartoituksella. Kartoituksessa käydään ensin yhdessä asiakkaan kanssa läpi hänen hyvinvointinsa nykytila: liikunta-aktiivisuus, kiinnostuksen kohteet ja terveydentilasta johtuvat mahdolliset rajoitukset. Sen jälkeen ohjaaja testaa helpoilla ja turvallisilla testeillä asiakkaan tasapainoa, kävelyn nopeutta ja lihasvoimaa. Kartoituksen tuloksena asiakas saa tiedon fyysisen suorituskykynsä tilasta. Sen pohjalta pääsemme yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelemaan juuri hänen hyvinvointiaan vahvistavaa tekemistä.

Hinta = 62 €

Kuntoutus

Kuntoutus sisältää aluksi aina asiakkaan lähtötilanteen tutkimisen. Tässä voidaan käyttää hyväksi esim hyvinvointikartoitusta tai muuta asiakkaalle soveltuvaa kartoitusta. Kuntoutussuunnitelma räätälöidään asiakkaan kokonaistilanne huomioon ottaen. Tavoitteet laaditaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Toteutus voi olla manuaalista käsittelyä, liikkuvuusharjoitteita tai aktiivista kuntoutusta yhdessä asiakkaan kanssa. Arvioimme myös apuvälineiden tarpeet sekä mahdolliset muutostyötarpeet asunnossa.

Hinta 

30 min = 55 e

45 min = 72 €

60 min = 82 €

Hieronta

Hemmottelu- tai kuntouttavaa hierontaa asiakkaan toiveiden mukaan.

Hinta

45 min = 61 €
60 min = 71 €

Tasapaino- ja aktiivisuusharjoittelu

Ohjaaja rakentaa Hyvinvointikartoituksen pohjalta asiakkaalle räätälöidyn liikunta- ja aktiivisuusreseptin. Yhdessä tehtävät helpot ja turvalliset tasapaino- ja aktiivisuusharjoitukset auttavat Senioria tekemään liikkeet oikein ja hallitusti myös yksin ollessaan. Kun harjoittelu tuottaa tuloksia ja onnistumisen kokemuksia, se kannustaa tekemään harjoitteita säännöllisesti. Harjoittelun tavoitteena on liikkumiskyvyn ylläpito ja vahvistaminen ja kaatumisen ennaltaehkäisy.

Hinta 

45 min = 62 €

Parturi-kampaamo

Hiusten leikkaaminen ja kampaukset toiveiden mukaisesti.

Hinta = 42-52 €

 

Jalka- ja kasvohoito

Hoidamme jalkasi kevyiksi ja mahdolliset iho-ongelmat kuntoon. Kotona onnistuu myös kulmien ja ripsien hoito.

Hinta

Jalkahoito = 71 €

Kulmien ja ripsien värjäys = 38 €

Kotihoito ja omaishoito

Räätälöimme Sinulle yksilölliset kotihoitopalvelut, tarpeidesi mukaan. Palvelut voivat olla mm. arkitoimien turvaaminen, henkilökohtainen hygienia, kauppa- ja asiointiapu. Omaishoidon puolella voit ottaa aikaa itsellesi ja asioinneillesi sillä aikaa hoitajamme  aktivoivat omaishoidettavan hänelle mielekkäällä tekemisellä, esim  ulkoilu, liikuntaharjoitukset, kotiaskareita yhdessä tai pelit. Kuuntelu, keskustelu, ohjaus ja neuvonta.

Hinta

45 min = 38 €
60 min = 44 €

Ravintoneuvonta

Ravintoneuvonnan avulla on mahdollista ennaltaehkäistä sairauksia ja vaikuttaa epätasapainotiloihin. Tavoitteena on löytää yksilöllisesti terveyttä tukeva ravitsemus

Hinta

 Alkukartoitus = 92 €

 Jatkokäynnit   = 82 €

Ravintoneuvojalla  erillisenä palveluna myös Neurosonic-patja, jonka avulla voidaan rentouttaa kehoa ja parantaa unenlaatua , kysy lisää asiakaspalvelu@seniorikaari.fi

Siivouspalvelut

Kartoitamme tarpeesi ja räätälöimme sinulle parhaimman kokonaisuuden, oli sitten kyseessä kertakäynti tai sopimussiivoukset. Meillä on mukanamme omat siivousvälineet ja -aineet, ellet erikseen toivo muuta.

Hinta

2 tuntia = 87 € + 6 e matkakulu (kysy tarjousta muista ajoista)

 

 

Maksutapa: Laskutus kotiin ilman lisäkuluja, kaikki hinnat sisältävät mahdollisen alv-veron.

Suurimman osan palveluista voit vähentää verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. 

Tuomme palvelut kotiisi

– Jotta voisit asua kotona koko elämäsi –