Palveluverkosto esittäytyy

Tilaa palvelut kotiisi

tästä

Palveluverkostomme kumppaniyritykset – ilman heitä ei olisi meitä!

Tällä hetkellä Petran johdolla toimii palveluverkosto, mikä koostuu paikallisista pienyrityksistä. Seniorikaari siis mahdollista paikallisille palveluntarjoajille lisätöitä. He ovat samanhenkisiä kuin me, ammattitaitoisia ja vaalivat hyvää ammattietiikkaa sekä ovat tarkkoja hygienian kanssa. Toimimme asiakaskeskeisesti yhteisten arvojen mukaisesti.

Kun mukana on eri toimialojen kumppaniyrittäjiä, pystymme tarjoamaan laajaa palvelukokonaisuutta nopeallakin aikataululla. Ilman heitä ei olisi meitä.  Yhdessä olemme enemmän!

Tämänhetkiset yrittäjäkumppanit ovat: Soneon Oy, Sinikuu Oy, Tmi Janina Tallgren, Kotipalvelu Heli Harilainen ja Tmi FysioJohanna . 

Haluatko sinäkin tulla mukaan meidän toimintaamme ja olet yrittäjä? Ota meihin yhteyttä soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 044-986 11 33, niin jutellaan lisää!

Sari Sonninen, Soneon Oy

Olen 60+ Personal Trainer, hyvinvointivalmentaja ja ravintoasiantuntija. Haluan auttaa asiakkaitani löytämään juuri itselleen sopivan tavan liikkua ja pitää huolta fyysisestä, henkisestä sekä ravintopuolen hyvinvoinnista. Jokaiselle löytyy se ”oma juttu” kunhan vain malttaa pysähtyä ja aloittaa riittävän helposta tekemisestä.

Kuuntelen asiakasta aina herkällä korvalla, jotta löydämme yhdessä sen innostavan tekemisen. Tapani ohjata on lempeä ja kannustava, mutta olen valmis haastamaan omien rajojen ylittämiseen – kunhan se tehdään turvallisuus edellä.

Elän itse niin kuin opastan. Säännöllinen ruokailu, unen vaaliminen ja mieluinen liikunta pitävät minut kunnossa. Karaisen itseäni liikkumalla ulkona joka päivä ja uimalla meressä läpi vuoden.

Miten voin auttaa sinua oman hyvinvointisi vahvistamisessa? När ska vi börja?

Tmi Janina Tallgren

Olen kosmetologi ja teen Seniorikaaressa jalkahoitoja. Olen perusluonteeltani avoin, sosiaalinen ja tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa. Olen myös hyvä huolehtimaan ihmisten hyvinvoinnista.

Harrastuksiini kuuluvat kuntosali ja pidän paljon myös kutomisesta.

Sinikuu Oy

Olemme lämminhenkinen ja ihmisläheinen porukka joka täyttää suurella sydämellä asiakkaiden toiveet ja tarpeet. 

Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä 2 lähihoitajaa ja 1 siivooja mutta lisäkäsiä on saatavilla tarpeen vaatiessa. Olemme kaikki aurinkoisia, pirskahtelevan huumorintajun omaavia, myötäeläviä mutta myös rautaisen ammattitaidon omaavia ihmisiä ja saumaton yhteistyömme on avainasemassa asiakkaitamme varten.

Kotipalvelu Heli Harilainen

Valmistuin lähihoitajaksi v.2012. Siitä lähtien olen työskennellyt omaishoidon parissa. Työni teen asiakaslähtöisesti, suurella sydämellä. Luonteeltani olen iloinen, helposti lähestyttävä, lämmin ja luova. Vapaa-aikani kuluu käsitöitä tehdessä sekä puutarhaa hoitaessa.

Seniorikaaressa tuotan ikäihmisille toimintakykyä ylläpitäviä palveluja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Avustan ja ohjaan arjen askareissa, ulkoillaan sekä jumpataan yhdessä ja juodaan vaikka kuppi kaffetta keskustelun lomassa. Voin olla omaishoidettavan turvana, jotta omaishoitajalla on mahdollisuus virkistäytyä ja hoitaa omia asioita.

Miten voisin auttaa juuri sinua tai läheistäsi?

Johanna Inkinen, Tmi FysioJohanna

Olen fysioterapeutti /kalevalainen jäsenkorjaaja. Olen työskennellyt yrittäjänä lähes kaksikymmentä vuotta pääosin ikäihmisten parissa. Lähestyn kokonaisvaltaisella positiivisella näkökulmalla asiakkaitani ja elämää yleensäkin. Olen kiinnostunut hyvinvointia edistävistä asioista sekä mielen että kehon osalta. Kolme aikuista tytärtäni, luonnossa liikkuminen sekä keskustelut ystävien kanssa antavat minulle voimaa arjen aherrukseen.

Petra Tuomolin, Seniorikaaren palvelujohtaja

Olen fysioterapeutti, Shindo-ohjaaja ja Kehoterapeutti. Olen työskennellyt  yli 20 vuotta pääosin ikäihmisten parissa. Teen työni kokonaisvaltaisesti, ottaen huomioon kehon lisäksi myös mielen ja muut osa-tekijät. Äidinkieleni on ruotsi ja sen lisäksi puhun sujuvaa suomea ja englantia. Olen kiinnostunut hyvinvoinnistasi ja sen parantamisesta.

Tehdään yhdessä elämästä hyvinvoivaa ja ihanaa. Teen työni suurella sydämellä ja sinua kuunnellen sekä auttaen.

Tuomme palvelut kotiisi

– Jotta voisit asua kotona koko elämäsi –